Nuxe Kuru Yağ Nasıl Kullanılmalı


 

Bakım yaparken kuru yağ kullanmak hayli rağbet görür oldu. Nuxe kuru yağ ne işe yarıyor ve nasıl kullanılmalı?
Özellikle bakımına önem veren ve cilt bakımı için en yararlı içeriklere ulaşmak isteyenlerin başvurduğu kuru yağlar bakımın yeni adresi konumunda. Cildinde ipeksi pürüzsüzlük arayan insanlar kuru yağları bakım çantalarına atmaya başladılar bile. Kuru yağ kullanımı pek çok kullanıcıya kolay kullanım sağlarken, zengin içerikleri sayesinde de cildi besleyip güzelleştiriyor.

Rahatsız Eden Yağ Hissi Yok


Kuru cilde sahip olanlar ya da cildinin bakımda yağ kullanmak isteyenlerin ilk akıllarına gelen şey yağlılık hissi. Kullanılan yağların ardından bıraktığı bu his yüzünden cilt için bir hayli faydalı olan içerikleri de görmezden geliniyor. Bu durumda karşımıza kuru yağ mucizesi çıkıyor. Nuxe kuru yağ içeriğinin zenginliğinin yanında kullanım sonrasında ciltte yağlı his bırakmıyor. Cilt yağı hemen emiyor ve geriye pürüzsüz bir his kalıyor. Üstelik kuru yağları yüz bölgesinde de gönül rahatlığıyla kullanmak mümkün. Günlük nemlendirici kremin yetersiz kaldığı durumlarda kuru yağlar ışıl ışıl bir cildin anahtarı oluyorlar.

Saçlar İçin Vazgeçilmez Bakım


Kuru yağların sadece ciltte kullanılacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Saç bakımında yenilik arayan ve özellikle saçları kuru ve yıpranmış olan kişiler içim mucizevi bir kaynak niteliğinde olan kuru yağlar, sağlıklı saçlar için vazgeçilmez konumda olmaya hazır. İster saçlarınız düz olsun, ister dalgalı ya da kıvırcık fark etmeksizin gönül rahatlığıyla kullanacağınız nuxe kuru yağ ile hacimli ve gösterişli saçlara sahip olmak artık çok kolay.

Nasıl Kullanılmalı?

Cildimizi nemlendirmek için kullandığımız nemlendirici kremler yetersiz kaldığında, kuru yağlardan içine takviye yaparak içeriğini zenginleştirebilirsiniz. Eğer ihtiyaç duyarsanız kuru yağları direkt cildinize de sürebilirsiniz. Hemen emilip yağlı his bırakmayacağından bu kullanımı da hayli pratik ve kullanışlı olacaktır. Aynı şekilde yüz nemlendirici kremine karıştırıp veya direkt yüze uygulamak da mümkün. Saçlar için ise duşa girmeden önce saçlara maske gibi uygulayıp duşa girebilirsiniz. Ya da duş sonrasında bir tarağa uygulayıp saçınızı tarayabilir veya direkt elinize aldığınız yağı saçlarınıza homojen bir şekilde sürebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder